Klimavenlig vin. 

 Vi har gjort det hårde arbejde og udvalgt, hvad vi mener er klimavenlig vin, så du kan læne dig tilbage og nyde et køligt glas mousserende vin, med god samvittighed. Vi elsker små producenter, som har lagt blod, sved og tårer i deres vin, og vi vil bevise at dette også hænger sammen med bedre kvalitet.

Med andre ord, vil vi hjælpe klimaet et skridt i den rigtige retning ved at gøre det nemt at nyde de bedste og klimavenlige vine - fra vinmark til vinglas. Vi kan ikke redde verden alene, men sammen kan vi gøre en forskel. Vi elsker de skæve og sjove vine og vi elsker de små producenter, der tør tage chancer og skaber fantastisk vine. Hvordan bliver dette så til klimavin? Vores garanti for klimavin starter altid hos vinbonden. Vi har udvalgt vinbønder, som går op i at bruge miljøvenlige materialer i marken og i kælderen og ikke mindst, i din vin. Vi udvælger transportfirmaer, der bruger store lastbiler istedet for små (Hermed mindre co2 udledning pr. m2) og leder konstant efter nye, mere optimale måder at få fragten til Danmark. Udover dette går vi op i hvilket pap vores producenter udvælger til at pakke vinen ind i co2 neutralt pap. Små skridt, der til sammen gør en forskel. Kan du også gøre en forskel? Ja. Brug  de tomme flasker til lysestager, sæbe-dispensere - eller vores vinkasser til at dyrke krydderurter i.Tænker  up-cyckling ind i dine flasker - det gør vi! 

Lad os forlænge oplevelsen sammen!

Vi græder over spildte bobler. Bobler er bedst, når der er bobler i. Derfor leverer vi champagne stopper, der giver dine bobler et længere liv. Så skal du ikke smide dine bobler ud efter en dag eller to. Vi samler og deler også de gode erfaringer mellem vores vinbønder, for at vi sammen kan gøre en større forskel. Vi vil også arbejde med sætte et samlet positivt aftryk på verden ved alt, hvad vi gør. Vi giver 1 % af vores omsætning til et bæredygtigt projekt- og du kan faktisk have stor indflydelse på, hvilket projekt vi støtter. Hvis du er nysgerrig, så læs mere her om hvordan du kan biddrage. 

Smag et udpluk af vores klimavine