Video: Den digitale vinskole

Den digitale vinskole er lavet til dig, som gerne vil kende lidt mere til det basale indenfor vinens verden. Hvordan smager man på vin? Hvad er forskellen på vin fra et koldt klima og et varmt klima?  Martin som fortæller,   har arbejdet på flere forskellige vinbarer og restauranter i København og på Nuværende tidspunkt i den nordiske restaurant Naert i Pilestræde. Jeg (Sebastian) står bag kameraet og gir gode fif's!

Santé!  

Hvordan smager man på vin?

i denne episode fortæller Martin om de grundlæggende trin der er i forbindelse med at smage på vin - altså sådan "rigtigt" hvis man kan sige det. Til den undrende, som sidder og tænker hvor dælen filmer de henne? så kan jeg afslører, at vi sidder i et hjørne af min stue på Christianshavn, og der er minimum 4 lamper som lyser hen imod "studiet" da det er filmet om vinteren :0)

Koldt klima vs. Varmt klima: The Fight

Har du nogensinde tænkt over hvordan kender forskel på koldt og varmt klima vine? 
 Hvis du ikke har tænkt over det, så se alligevel med! Martin har forresten hue på, fordi han synes det ser "smart ud" og ikke fordi det er koldt i lejligheden ;)

Kvalitetsvin

Hvordan kan man genkende en god vin?  Det spørgsmål er der mange forskellige svar på. Dog vil vi gerne introducere dig til et lille trick - lær at brug et appellations-system. Her tager vi udgangspunkt i det italienske. 

Smag dig klogere i vinens verden!