Pop-up vinbar eller en rullende cykelbar? 

Kreativitet og kvalitet er nøgleordene i vores events. Vi kan f.eks tilbyde:

Le Bubble Bike:  En bar på hjul, hvor som helst når som helst. Vinsmagning eller cocktailkort. Vores to meter lange bar-cykel (ombygget Christianiacykel) får gæsterne til at smile. God til formelle og uformelle fester.  

Pop-up Vinbar: Vi laver pop-up vinbarer hvor end du ønsker. Om det er på tag-terassen eller i vinkælderen. Om det er for 50 vinnørder eller 500 festglade mennesker, om det skal være klassisk eller med overraskelser i baggagen er op til dig.

En begivenhed i vil huske

Vi specialiserer os i fokuserede events til erhverv og privat arrangementer.

Står du og skal lave firmafest, julefrokost eller noget helt tredje så står vi klar med et skarpt team og spændende produkter. Vin og bobler er altid i hovedfokus. Hertil kan vi også tilbyde gourmet-middage, samt cocktails. Det vigtigste er, at dig og dine gæster får en fantastisk oplevelse, derfor sørger vi også for rådgivning igennem hele forløbet så du hurtigt også får et overblik over dine omkostninger. Vi tænker bæredygtighed ind i alt hvad vi gør, og bruger derfor overvejende natur, biodynamiske og økologiske produkter. 

"Bedst tænkelige aften med fantastisk mad samt spændende bobler. Vi giver vores varmeste anbefaling, hvis i ønsker en kulinarisk oplevelse!” Helena Johansson - Nordisk Ministerråd, København

"Først og fremmest, vil Women in Tech DK sige er stort “TAK!” til Descroix Vin. Descroix Vin og deres team fik vores arrangement til at være en fantastisk oplevelse for alle der deltog.  Vi håber vi får mulighed for at samarbejde med dem igen i fremtiden, om at sprede et godt budskab om bæredygtighed, verdensmålene og ligestilling! - Lucy Gregersen Women in Tech Denmark


Kontakt os for et tilbud

Telefon: +45 28607503 

Mail: Kontakt@descroixvin.dk